BENIFARAIG

A la pedania de Benifaraig, situada al nord de València, entre els termes municipals de Montcada i Alfara del Patriarca, se celebren les festes en honor del Crist Verdader.

+ info

BENIFERRI

Esta pedania valenciana, que pertany al districte dels Poblats de l’Oest, celebra les seues festes a primers de setembre en honor de l’apòstol sant Jaume i dels sants de la Pedra, Abdó i Senent.

+ info

BENIMÀMET

La gran pedania de la ciutat de València que acull el velòdrom Luis Puig i la Fira de València, celebra les seues festes en honor del seu patró, sant Francesc de Paula, la primera setmana del mes de setembre.

+ info

BORBOTÓ

En el mes de gener, els veïns d’esta pedania del nord celebren la festivitat de sant Antoni Abat, i es beneïxen tant els animals domèstics com també els de treball del camp.

+ info

CARPESA

La pedania de Carpesa celebra les seues festes patronals en honor de la Mare de Déu del Roser, el Crist de la Pietat, els sants de la Pedra i sant Roc a finals del mes d’agost.

+ info

CASES DE BÀRCENA

Esta pedania arrelada al cultiu de l’horta celebra les seues festes patronals en el mes d’octubre, en honor de la Mare de Déu del Pilar.

+ info

EL CASTELLAR-L’OLIVERAL

Esta pedania dels Poblats del Sud celebra les seues festes patronals a principis del mes de setembre en honor de diversos sants i marededéus, el Crist del Refugi i la Puríssima, la Mare de Déu del Roser i sant Martí de Porres, en què destaca la processó nocturna pels carrers principals de les distintes imatges devocionals.

+ info

EL FORN D’ALCEDO

El Forn d’Alcedo està de celebració l’última quinzena de juliol. Tot un any de treball de clavaris i clavariesses troba la seua culminació en les festes patronals en honor de la Mare de Déu de la Puríssima Concepció i el Santíssim Crist de l’Agonia.

+ info

EL PALMAR

La pedania del Palmar, situada al sud-est de l’Albufera, celebra les seues festes patronals en honor de la Puríssima Concepció i el Santíssim Crist de la Salut entre finals de juliol i principis d’agost.

+ info

EL PERELLONET

La pedania de pescadors i agricultors, ubicada molt prop de l’Albufera, celebra les seues festes patronals a mitjan juliol, en honor de la Mare de Déu del Carme.

+ info

EL SALER

La primera quinzena d’agost és la data triada per a celebrar al Saler la festivitat en honor del seu patró, sant Josep, i la Mare de Déu dels Desemparats

+ info

LA PUNTA

Les festes patronals de la Punta se celebren l’última setmana d’agost i la primera de setembre, en honor de sant Miquel Arcàngel i la Puríssima Concepció.

+ info

LA TORRE

Durant la primera part del mes de juny tenen lloc les festes en honor de sant Antoni de Pàdua, en què no falten els típics concursos de tir i arrossegament de cavalleries, sempre amb gran participació dels llauradors veïns.

+ info

MASSARROJOS

Les festes patronals a Massarrojos necessiten una organització que du a terme la comissió de festes, en què participen les diferents confraries, i comencen a mitjan juliol.

+ info

MAUELLA

El tercer diumenge de cada mes de juliol Mauella honra en la seua xicoteta ermita sant Benet Abat amb les seues festes patronals.

+ info

PINEDO

La festa patronal o festa grossa se celebra la segona quinzena d’agost en honor de la Mare de Déu del Roser.

+ info

POBLE NOU

Les festes patronals d’esta pedania situada a l’horta són en honor de sant Bernat i, pel fet de ser població dedicada a l’agricultura, se celebren en la primera quinzena de setembre.

+ info

Festes de València Ayuntamiento de València