Cultura Festiva porta a 18 barris i pobles de València les propostes nadalenques de ‘Toc Toc. El Nadal està al teu barri’

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València ha preparat tot un seguit de propostes nadalenques que substituiran la tradicional celebració d’Expojove ateses les restriccions derivades de la pandèmia per la covid-19. Del 26 de desembre al 5 de gener els carrers i places de 18 barris i pobles de València acolliran totes les propostes programades, entre les quals hi ha concerts, espectacles de màgia o teatre, entre d’altres.

 

“Són propostes per a tots els públics però sobretot volem que els més menuts i les més menudes puguen disfrutar a l’aire lliure d’estes propostes diverses i divertides prop d’on viuen i que així l’esperit nadalenc estiga ben present també en un any com este”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

La programació s’obri el dissabte 26 de desembre amb “Ramonets en concert” i “Magic Experience” a Ayora i Nou Moles. La programació conclourà el 5 de gener amb “Les Tres Porquetes”, de Xarop Teatre, al Parc Central i amb “Se canta pero no se toca”, de Melòmans, al Parc de l’Oest. Entre les dos dates, hi haurà propostes de tot tipus que arribaran a Benimaclet, Natzaret, Sant Marcel·lí, la Font de Sant Lluís, la Torre, el Cabanyal-el Canyamelar, la Malva-rosa, Patraix, Benicalap, els Orriols, Campanar, Ciutat Jardí, Benimàmet i l’Hort de Senabre.

“A València celebrem el Nadal i ho fem ben a prop dels veïns i veïnes, sobretot dels xiquets i xiquetes, amb molts artistes i espectacles que faran d’estes pròximes setmanes per a moltes i molts d’ells el millor moment d’este 2020. Volem omplir els carrers i les places de somriures per acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2021”, ha afirmat Galiana, qui ha anunciat, a més, que començarà una campanya informativa de totes estes propostes nadalenques a través dels mitjans de comunicació digitals.

Festes de València Ayuntamiento de València