La mascletà i la cremà protagonitzen la imatge gràfica de les falles 2020 dissenyada per Dídac Ballester

La mascletà i la Cremà són els dos aspectes de les Falles que protagonitzen els principals elements de la imatge gràfica de la festa enguany. El treball, realitzat pel prestigiós dissenyador valencià Dídac Ballester, s’ha presentat al saló de cristall de l’Ajuntament de València en un acte presidit pel regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, acompanyat pel dissenyador i per les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García i davant una nodrida representació d’entitats falleres i veïnals.

Continuar llegint

S’obrin les convocatòries de les primeres ajudes municipals per a les comissions falleres que enguany ascendiran a un global de 2,3 milions d'euros

Les comissions falleres interessades en l’obtenció d’ajudes per a la construcció de falles i il·luminació ja poden sol·licitar-les una vegada estes dos línies de subvenció impulsades per la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València han sigut publicades al Butlletí Oficial de la Província. El termini de sol·licituds s’estendrà fins la primera setmana de febrer. A estes dos convocatòries ja obertes es sumaran les pròximes setmanes altres subvenciones orientades a ajudar a les comissions falleres en altres aspectes de la festa, declarada en 2016 com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Continuar llegint

L'Ajuntament celebra la festivitat de Sant Antoni Abat «que s'emmarca en la política municipal de defendre el benestar animal»

El barri de Sant Antoni ha celebrat hui la tradicional benedicció i desfilada d’animals, organitzada per la Germandat de Sant Antoni Abat de València, amb motiu de la festivitat del patró i protector dels animals. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i altres membres de l'equip de Govern, ha assistit hui a esta celebració, que s’emmarca «en un programa de festa de barri, que enguany s’hi ha reinventat com a festa de ciutat, i en la política municipal de defendre el benestar animal».

Continuar llegint

L'Ajuntament col·labora en la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abad

El barri de Sant Antoni acollirà, el pròxim cap de setmana, les primeres manifestacions de les festes en honor del patró i protector dels animals, el dia gran de les quals se celebra el 17 de gener. Concretament, dissabte 11 a la nit es durà a terme la tradicional foguera i, a la vesprada, la processó cívica de torxes acompanyades pels tradicionals dansades amenitzades per tabalet i dolçaina que recorrerà els carrers Sagunt, Sant Bruno, Luz Casanova, Fotògraf Agustín Centelles Ossó i Ministre Luís Mayans.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València