La Casa Azul i Xoel López posen punt i final als Concerts de Vivers de València 2019

El cicle d'actuacions es tanca demà dijous.

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València 2019 conclouen demà dijous després de 17 nits protagonitzades per artistes internacionals, estatals i locals d'estils variats. L'escenari dels Jardins del Reial albergarà demà dues maneres diferents d'acostar-se al pop: l'univers particular del gallec Xoel López, i el pop electrònic de La Casa Azul.

La Casa Azul, projecte encapçalat pel productor Guille Milkyway, és una de les referències del pop electrònic espanyol, que es caracteritza per uns arranjaments acurats, unes tornades enganxoses i unes lletres al voltant dels sentiments humans més diversos, des de l'amor i la felicitat fins a la melancolia i la frustració. Estos ingredients ja estaven presents en les seues primeres maquetes, que sonaven en emissores independents a la fi de la dècada dels 90. «Superguay», «Com un fan» i «El sol no brillarà» són alguns dels seus temes més coneguts.

La banda espanyola, que ha tornat a gravar «La revolución sexual», presentarà als Jardins del Real el seu últim llançament, «La gran esfera», en el qual es troben cançons elaborades des de 2016 («Podría ser peor», «El momento» i «Nunca nadie pudo volar»), a més d'altres més recents com «El final del amor eterno» i «El colapso gravitacional»

Previament, l'escenari albergarà l'actuació de Xoel López, cantant gallec que porta més de dues dècades en la indústria musical. Anteriorment conegut com «Deluxe», va militar en Els Nostres, The Riddles, Los Covers i Elephants abans d'iniciar la seua carrera en solitari. El vocalista presentarà el seu últim treball «Sueños y pan» (2017), amb el qual va iniciar un període de renovació on van tindre cabuda sintetitzadors, programacions i saxos amb lletres reflexives i, fins i tot, místiques.

Les localitats per a les actuacions de La Casa Azul i Xoel López en l'última jornada dels Concerts de Vivers de la Gran Fira es poden adquirir en la web oficial del festival: https://concertsdevivers.com/entrades/. El preu de les entrades és de 25 euros més despeses de gestió, i 30 euros en taquilles. Les portes del recinte s’obriran a les 19.30 hores, i els horaris previstos per als directes són els següents: Xoel López, 21.00 hores; i La Casa Azul, 23.00 hores.

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València