La fusió electrònicai multicultural de Crystal Fighters arriba als Concerts de Vivers

El penúltim concert del festival serà demà dimecres, 24 de juliol.

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València presenten demà l'actuació de música electrònica i multicultural de Crystal Fighters, amb un espectacle que serà el penúltim concert del festival. A més, el públic assistent podrà gaudir també del dueto basc de rock Niña Coyote eta Chico Tornado, que van publicar el seu últim disc el mes de març passat.

L'escenari acollirà demà miéroles l'últim treball de la banda anglesa-espanyola Crystal Fighters, que presentarà el seu últim treball, «Gaia & Friends», publicat el passat 1 de març. En este àlbum han comptat amb la col·laboració de artistes com la britànica NAHLI, la xilena Soledad Vélez, el productor britànic Feed Me i els colombians Bomba Estèreo.

Gilbert Vierich (programacions, guitarra), Sebastian Pringle (veu, guitarra) i Graham Dickson (guitarra) són el nucli d'este grup musical que es caracteritza per fer música «danse» amb instruments tradicionals bascos (txalaparta, danbolin i txistu) i sintetitzadors. A més, al llarg de la seua trajectòria han incorporat elements llatins, africans i tribals. Entre les seues cançons més conegudes es troben «At home», «Plage» i «Follow». El grup comença una nova ronda de concerts que els portarà a grans festivals europeus durant els mesos de juliol i agost. Precisament, la primera parada d'este «tour» tindrà lloc als Concerts de Vivers.

Els Jardins del Reial també comptaran amb l'actuació del dueto rocker de Sant Sebastià format per Úrsula Strong (bateria) i Koldo Soret (veu i guitarra). Encara que el seu projecte va nàixer en 2012, el seu primer disc, de títol homònim, no va eixir al mercat fins a octubre de 2013. El seu últim treball és «Aitzstar», que es va publicar el mes de març passat. El grup basc ha actuat en directe en sales de tota Espanya, així com dels Estats Units, Mèxic, el Japó i Rússia.

Les localitats per al concert de Crystal Fighters i Niña Coyote eta Chico Tornado es poden adquirir al web oficial del festival: www.concertsdevivers.com, amb un preu de 30 euros més despeses de gestió, i de 35 euros en taquillla. Les portes del recinte s'obriran a les 19.30 hores, i els horaris previstos de les actuacions són les següents: Niña Coyote eta Chico Tornado, 21.00 hores; i Crystal Fighters, 22.00 hores.

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València