Aitana arriba als Concerts de Vivers de València per a presentar el seu álbum de debut, «spoiler»

L'espectacle es celebrarà demà dimarts, 23 de juliol.

L'escenari dels Concerts de Vivers de la Gran Fira acollirà demà dimarts, 23 de juliol, l'actuació d'Aitana, que obri l'última setmana del festival. La cantant presentarà el seu àlbum de debut, «Spoiler», que recull els seus primers èxits i «singles» com «Nada sale mal» i «Con la miel en los labios». Així mateix, recordarà els temes que li van fer popular en Operación Triunfo.

La vocalista, nascuda a Barcelona en juny de 1999 va participar en el retorn d'Operación Triunfo en 2017 i va arribar a la final del concurs, on va aconseguir alçar-se amb la segona posició. Amb «Lo malo», una cançó en la qual col·laborava la seua companya de l'Acadèmia Ana Guerra, es va convertir en un dels seus grans èxits, malgrat quedar com a tercera classificada en la gala d'elecció de la cançó per a representar a Espanya en Eurovisió 2018. La composició va ser número 1 en vendes digitals i en els servicis d'escolta en línia.

El Play Tour d'Aitana va començar el passat 22 de juny a Múrcia i recorrerà tota Espanya en els pròxims mesos. En les seues actuacions mostra la gran varietat d’estils que caracteritzen la seua carrera: melodies pop amb pinzellades de música urbana, anglo i melòdica. A més, l'espectacle comptarà amb diverses coreografies amb un cos de ball, un vestuari exclusiu i jocs de llums perquè el públic puga gaudir d'una experiència inoblidable.

Les últimes localitats per a l'actuació d'Aitana en els Concerts de Vivers de demà dimarts, 23 de juliol, es poden adquirir en el Corte Inglés des de 41,80 euros. Les portes del recinte s'obriran a les 19.30 hores, mentre que el concert està previst que comence a les 22.00 hores.

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València