Els Concerts de Vivers continuen amb Alfred García i dos grups de música local

L’espectacle se celebrarà demà divendres, 19 de juliol, a les 22:00 hores.

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València acolliran demà divendres, 19 de juliol, una nit de pop, rock i ritmes tradicionals. En primer lloc, Alfred García, finalista d’Operación Triunfo 2017-2018 i representant d’Espanya en Eurovisió amb Amaia, presentará el seu àlbum de debut, 1016. A més, el públic podrà gaudir amb el directe de dues formacions valencianes capdavanteres: Tardor, que posarà punt final a la gira Patraix; i Els Jóvens, revelació del 2018.

Alfred García és un cantant, compositor i multiinstrumentista nascut en 1997 i format en jazz i música moderna al Taller de Músics de Barcelona. Té coneixements de trombó, guitarra, bateria i teclat. Amb 15 anys va enregistrar el seu primer disc, Beginning. Després arribarien el single “She Looks So Beautiful” i el projecte acústic INBLACK, una mescla de jazz i soul que va editar a finals de 2016.

En juny del 2017 Alfred García va ser seleccionat per a participar en la novena edició d’Operación Triunfo (OT). Després d’arribar a la final i quedar en quarta posició, va tenir l’oportunitat de representar Espanya en el Festival d’Eurovisió del 2018 celebrat a Lisboa. Amaia Romero i ell van interpretar la composició “Tu canción”, seleccionada per votació popular en una gal·la especial del programa.

El album 1016 es va publicar el passat mes de desembre. El mateix Alfred García signa 15 de les 16 composicions, moltes de les quals van ser escrites durant la seua estada en OT. A més, també es va encarregar de la producció artística del disc. Musicalment, predominen els mig temps d’inspiració rockera, però també hi ha tocs de pop, jazz, funk i disco que demostren l’esperit eclèctic de l’autor. Per a la seua realització, el català va comptar amb les col·laboracions de Pavvla, Amaia, Carlos Sadness i Santi Balmes (Love of Lesbian).

L’artista ha fet servir les xarxes socials per tal d’anunciar que «farà una versió sorpresa molt emotiva» demà amb les altres dues formacions del cartell . Però, a més, també estarà present el cantant valencià Isma Romero, qui pujarà a l’escenari per tal d’interpretar el tema “Cicatriz”, publicat el passat 11 de juliol i que compta amb la veu d’Alfred.

TARDOR I ELS JÓVENS: MÚSICA LOCAL

Tardor és una formació de pop-rock de València nascuda a principis d’esta dècada. Debutaren en 2012 amb Revolució de l’estat latent (Mésdemil), al qual va seguir Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014). El seu repertori es construïa sobre unes guitarres i unes lletres que reflectien les experiències vitals dels membres del grup.

Finalment, actuaran Els Jóvens, un grup originari de Sant Vicent del Raspeig. El seu folklore pop, elaborat amb instruments tradicionals (guitarró, timple, flauta, bandúrria, llaüt, oud, dolçaina) i l’acompanyament de bateria, baix i guitarra, es va plasmar en un àlbum de debut, de títol homònim, publicat en 2018 per El Niño de la Hipoteca Records.

ENTRADES A LA VENDA

Les localitats per al concert d’Alfred García, Tardor i Els Jóvens es poden adquirir en la web oficial del festival: www.concertsdevivers.com. El preu dels tiquets és de 25 euros més despeses de gestió. El recinte obrirà les portes a les 19:30 i els horaris previstos per a les actuacions són els següents: Els Jóvens, 21:00; Tardor, 22:00; Alfred García, 23:15 hores.

Els Concerts de Vivers són una iniciativa de l’Ajuntament de València amb el suport de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini d’Amstel.

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València