Albert Palau i Vicente Espí protagonitzen la nova cita del XXIII Festival de Jazz de València

Demà dijous, al Teatre El Musical (TEM). 

Els jazzistes valencians Albert Palau i Vicente Espí, acompanyats per les seues formacions, protagonitzen demà dijous al Teatre El Musical (TEM), la nova cita del XXIII Festival de Jazz de València. El primer a pujar a l’escenari serà el pianista Albert Palau per a presentar Flight Mode Quintet, en el qual participen músics de gran talent de l’escena britànica.

En este projecte, Palau presenta composicions originals basades en les experiències viscudes a les ciutats on ha residit (Londres, Boston Nova York i València) i les influències adquirides al llarg dels anys, en les quals mescla les arrels del jazz estatunidenc amb la tradició folk britànica.

A continuació, el bateria, percussionista i compositor valencià Vicente Espí presenta el seu nou projecte Espiral, un repte musical que prescindix del piano per a dotar de llibertat interpretativa el grup, entés com una unitat creativa. La formació està integrada pel saxofonista Jesús Santandreu, la guitarra d’Ivan Cebrián i el contrabaixista Masa Kamagutxi. Un so modern i contemporani protagonitza este treball, que es percep en les composicions originals del bateria.

ORQUESTRA DE VALÈNCIA

La pròxima cita del XXIII Festival de Jazz de València serà l’endemà, divendres, quan l’Orquestra de València interpretarà al TEM i amb el cèlebre pianista i compositor compostel·là de jazz, Abe Rábade, la seua obra Tránsitos. Després d’este concert, el pròxim dissabte 13 de juliol, hi haurà cita doble al mateix escenari amb la Jove Big Band de Sedajazz, al matí, i Kyle Eastwood a la vesprada. L’últim programa abans dels concerts gratuïts i a l’aire lliure als barris i pobles de València, que es desenvoluparan durant el mes d’agost, serà el dilluns 15 de juliol, amb l’actuació a l’Espai La Rambleta de Paquito d’Rivera Septet.

Etiquetes: Fira Juliol

Festes de València Ayuntamiento de València