Actuació de Bobby McFerrin en el XXIII Festival de Jazz de València

Demà a les 20.15 hores en el Teatre Principal.

La XXIII edició del Festival de Jazz de valència recala novament demà, dimecres 10 de juliol, en el Teatre Principal, on l'artista nord-americà Bobby McFerrin oferirà l'espectacle «Circlesongs», acompanyat per la formació Gimme5.

L'artista nord-americà Bobby McFerrin torna per segona vegada al Festival Internacional de Jazz de València, on ja va actuar l'any 2004 junt al contrabaixista Avishai Cohen. Demà ho farà en el Teatre Principal, a partir de les 20.15 hores, acompanyat per la formació Gimme5, que integren Joey Blake, Rhiannon, Judi Vinar, i David Worm.

Bobby McFerrin, que ha guanyat deu premis Grammy, porta en esta ocasió a València l'espectacle «Circlesongs», consistent a «cantar peces corals basades en ritmes irresistibles, que es compondran espontàniament cada nit». En este espectacle McFerrin «pretén convertir una sala de concerts en un pati d'esbarjo, un centre de poble, un espai alegre», on el públic pot unir-se al cercle i cantar junt a l'autor de la famosíssima cançó «Don Worry, Be Happy»

Bobby McFerrin, nascut a Manhattan en 1950, és conegut mundialment per tindre un rang vocal de quatre octaves i per la seua habilitat per a usar la seua veu per a crear efectes de so.

Etiquetes: Fira Juliol

Festes de València Ayuntamiento de València