El Museu Faller impulsa amb un nou rècord el creiximent de visites en maig als museus festius de la ciutat

Als primers cinc mesos de l’any els museus festius han rebut més de la meitat de totes les visites registrades l’any passat.

Els museus festius de València han continuat consolidant durant el mes de maig el constant increment de visites que registren. La dada més important l’ha obtinguda el Museu Faller, que ha superat la barrera dels 13.000 visitants, un 14 per cent més que en maig de l’any passat (quan en va registrar 11.494, fins ara rècord en un mes de maig al Museu Faller). Alhora, els museus del Corpus i de la Setmana Santa Marinera milloren els registres de visites dels primers cinc mesos de l’any passat en un 16 i un 2 per cent, respectivament.

“Convidem tota la ciutadania i tota la gent que ens visite a conéixer el gran patrimoni cultural festiu que tenim a València. Cada vegada més gent s’acosta a estos espais que s’han erigit en autèntiques referències de la cultura a la nostra ciutat”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva en funcions a l’Ajuntament de València, Pere Fuset.

En maig el Museu Faller va registrar 13.076 visites que, sumades a les de la resta del que portem d’any, s’incrementen fins les 67.655, un 5,4 per cent més que en el mateix període de 2018. Pel que fa al Museu del Corpus, de gener a maig ha acollit 34.655 visitants, vora 5.000 més que als primers cinc mesos de l’any passat; pel Museu de la Setmana Santa Marinera enguany han passat 7.391 persones (l’any passat ho feren en el mateix període 7.227).

A esta altura de l’any, els tres museus festius de València milloren en termes absoluts i relatius els registres de l’any passat. De fet, amb prop de 3.500 visites més que l’any passat, el Museu Faller ja ha registrat enguany un 56 % de les visites que va rebre en total durant tot el 2018 i en el còmput global els tres museus, amb 109.701 visites, ja han acollit el 52 per cent de totes les visites que reberen durant tot l’any passat.

Etiquetes: Museo del Corpus Casa de les Roques, Museu faller, Museu Setmana Santa Marinera

 Imprimeix  Correu-e

Festes de València Ayuntamiento de València